Vissza a főoldalra

Turizmus

A Markója László plébános úr által létrehozott - Kislőd, Zrínyi M. u. 5. szám alatt található - múzeum, csak előzetes egyeztetést követően látogatható. Tárlatvezetője Herold Gábor, elérhető az alábbi telefonszámon: 06-20/388-0950 Belépőjegy egyéni látogatóknak 250 Ft, 10 fő feletti csoportoknak 200 Ft/fő.

A csatolt dokumentumban a 2011. 04.23-án megrendezett Kutyával a Bakonyba teljesítménytúra jegyzőkönyve olvasható. A túrán készült fotók a honlap galériájában megtekinthetők!

A fenti címre kattintva egy rövid kisfilmet nézhet meg Kislőd település kulturális életéről. A kisfilm tartalmazza az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretein belül felújított művelődési ház megnyitó ünnepségének részletét, valamint Kislőd turisztikai vonzerejét emeli ki.

Pillantson be a kislődi római -katolikus templom falai közé! A címszóra kattintva a felújított templom belsejét három dimenziós képekben láthatja.

2010.április17-én már másodszorra került megrendezésre a Föld Napja tiszteletére a Kutyával a Bakonyba teljesítménytúra a Veszprém megyei Kislődön.
Felhasználónév:
Jelszó: